с.Равно поле, зад завод "Верила"
02/ 491 23 63, 0887 366 772

Logistica.bg

  НачалоКаталогУсловия за ползване

Условия за ползване

  1. Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между logistica.bg и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

  2. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.

  3. Екипът на logistica.bg не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa.

  4. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на logistica.bg и в този смисъл logistica.bg не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

  5. Вие сте съгласен, че ние можем да ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия магазин, след като доброволно се регистрирате в сайта.

След като в онлайн магазин logistica.bg постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма Speedy до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град.

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 часа;

Доставки не се извършват през почивните дни и официални празници.

 

Рекламации 

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин logistica.bg , има право на рекламация при;

- констатирани липси

- дефекти на стоката; · 

- несъответствие с обявения размер; · 

- при транспортирането стоката е повредена; · 

- не е спазен предварително уговорения срок за доставка; 

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят може да претендира за замяна на стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма.

 

Връщането се осъществява при следните условия:

- Запазен добър търговски вид

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

- Запазена оригинална опаковка и етикет.

 

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. 

 Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 7 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.

 

  • Конкурентни цени
  • Доказано качество
  • Сервизно обслужване

контакти

с. Равно поле, зад завод "Верила"
Тел: 02 491 2363 0887 366 772
Тел/факс: 02 489 4544
Email: sales@logistica.bg
Виж карта